středa 22. září 2010

Seminář na téma: Nové verze platforem pro datovou integraci - Oracle Data Integrator 11g a Oracle GoldenGate 11g

Rádi bychom vás pozvali na další ze série seminářů Oracle Coffee, na kterém vás tentokrát seznámíme s novými verzemi platforem pro datovou integraci Oracle Data Integrator 11g a Oracle GoldenGate 11g, které byly celosvětově oficiálně představeny dne 9. září 2010.

Oracle Data Integrator (dříve Sunopsis) poskytuje vysoce výkonné přenosy a transformace dat mezi jednotlivými systémy v heterogenním prostředí. Díky svým unikátním vlastnostem, jako je E-LT architektura, deklarativní vývoj, znalostní moduly a hotové konektory pro všechny důležité databáze a aplikace, zajišťuje zvýšení produktivity vývojářů a snížení celkových nákladů na řešení.

Oracle GoldenGate (dříve GoldenGate) umožňuje v reálném čase zachytávat jednotlivé transakce z transakčních a archivních logů různých databázových systémů, transformovat je a s velmi nízkou latencí přenášet do heterogenních cílů. Díky svým unikátním vlastnostem, jako je heterogenní real-time Change Data Capture, minimální zatěžování zdrojových systémů při extrakci, přenos s velmi nízkou latencí při neomezené vzdálenosti mezi zdrojem a cílem, dodržování transakční integrity při aplikování na cíl a odolnost proti výpadku a poruchám systémů nebo sítě, je vhodný jako klíčové řešení pro ochranu primárních databází proti plánovaným i neplánovaným výpadkům a nebo pro replikace a distribuce databázových transakcí do okolních systémů.

Oracle Data Integrator a Oracle GoldenGate mohou fungovat samostatně a nebo spolu dohromady vytvářejí unikátní řešení pro realtime analytické a operativní datové sklady.

Přijďte na seminář a seznamte se s novými vlastnostmi Oracle Data Integratoru 11g, jako je

  • ODI Studio pro vyšší komfort vývoje datových přenosů,
  • ODI Console a Enterprise Manager pro jednodušší monitorování systému,
  • ODI Java EE Agent pro vysokou dostupnost a škálovatelnost,
  • a další

a funkcionalitou Oracle GoldenGate.

Registrace bude otevřena již brzy, prosím, rezervujte si místo ve svém kalendáři, počet míst je omezen!

budova Oracle Czech
Škrétova 12
Praha 2
pátek 8. října 2010
9:00 - 11:00 (8:30 registrace a snídaně)

Žádné komentáře: