čtvrtek 16. října 2008

Oracle Business Indicators pro Apple iPhone

Mají-li uživatelé ve vaší společnosti Apple iPhone nebo iPod touch, pak vězte, že pomocí nich mohou přistupovat k obsahu Oracle Business Intelligence.

Od 3.7.2008 je jim k dispozici aplikace Oracle Business Indicators, která umožňuje přímo z iPhone spouštět reporty, provádět analýzy (navigace, drilování, filtrování), aktivovat proaktivní monitorování (iBots), přistupovat k výstrahám (Alerts!) a nebo vytvářet odkazy na oblíbené sestavy. Oracle Business Indicators je nativní aplikace pro iPhone a proto i využívá jeho veškeré přednosti včetně zoomování, náklonového čidla nebo automatického zaměření/zaostření na vybraný objekt (tabulka, graf, budík, ...).

Oracle Business Indicators je zdarma ke stažení z App Store (přímo z iPhone nebo pomocí iTunes). Pouhou podmínkou je mít iPhone 2.0 Software a licenci na Oracle Business Intelligence Enterprise Edition verze 10.1.3.3.3 a výše.


Máte-li iPhone a chcete si na něm vyzkoušet naše BI, pak si zdarma z App Store nainstalujte Oracle Business Indicators a připojte se na náš BI Demo Server:

1/ Spusťte App Store


2/ Vyhledejte a vyberte Oracle Business Indicators


3/ Nainstalujte jej


4/ Po instalaci přejděte do nastavení (Settings)


5/ Z menu vyberte nastavení pro Indicators


6/ Doplňte následující údaje (připojení na náš Oracle BI Demo Server)
POZOR: Oracle Business Indicators verze 1.3 vyžaduje v HOSTu celou URL na OBI EE, tj. http://193.179.157.75:80/analytics



7/ A nakonec spusťte aplikaci a vyzkoušejte naše BI z iPhone!



Související odkazy:

Erik Eckhardt.

Žádné komentáře: