pondělí 16. dubna 2007

7. setkání uživatelů Business intelligence a DWH

Vážení přátelé,
po roce si Vás dovolujeme opět pozvat na již tradiční setkání uživatelů Business Intelligence a Datových skladů, tentokrát s mottem „Business Intelligence aktivně“.

Přijďte se podívat a na vlastní kůži přesvědčit o výhodách řešení Business Intelligence Siebel, které společnost Oracle získala v loňském roce díky jedné z nejvýznamnějších akvizic své historie. Dokážeme Vám, že BI není luxusem, ale v dnešní globální konkurenci už spíše nutností. Tak jako piloti v letadlech musejí spoléhat na včasné a přesné údaje, tak kapitáni průmyslu a byznysu musejí pro správná rozhodnutí mít podklady včas a v takové formě, v jaké je potřebují.

Setkáme se ve čtvrtek 19. dubna 2007 ve 12:45 v prostorách Equinoxe Bowling Centre Praha Smíchov. Praktickou ukázku využití technologií BI od společnosti Oracle vám budeme prezentovat na případové studii společnosti Timex, předního světového výrobce hodinek; ukážeme vám i řešení z České republiky.

Odpoledne je vyhrazeno zkoušce aktivních BI kokpitů, kdy tříčlenné posádky v soutěžních kláních samy poznají, jak snadné je vytvořit a ovládat BI kokpit. Návrat z výšin nebe špičkových technologií je plánován na desátou hodinu večerní.

Klíčové slovo pro registraci je: kokpit
Účast na semináři je bezplatná, kapacita prostoru je omezená, zaregistrujte se proto co nejdříve, nejpozději však do 17. dubna. Doporučujeme neformální oblečení.

Žádné komentáře: